Nico (bijna) 65 jaar!

Om deze keer maar gelijk met de deur in huis te vallen; wat hebben wij vanmiddag een indrukwekkende, mooie, bijzondere en emotionele middag gehad. Alle lieve vrienden en familie van ons pap en ons mam waren vanmiddag bijeengekomen om de 65ste verjaardag van ons pap te mogen vieren! (A.s. maandag (1 december) wordt ons pap ‘officieel’ 65 jaar)

Het idee was van oorsprong om dit een ‘surprise’-party te laten zijn, echter is dit enkele dagen voor het feestje toch uitgelekt naar ons pap (mede dankzij de huidige technologie). Achteraf was dit goed voor ons pap, hij heeft zich toch kunnen voorbereiden op deze dag. Vooraf was natuurlijk te verwachten dat dit voor ons pap een enorme lading met zich mee zou brengen.

De aankomst om 12 uur was overweldigend voor ons pap (en ook voor het gezin). Wat was ons pap blij dat iedereen naar Esbeek was gekomen om z’n 65ste verjaardag te mogen vieren. ¬†Om 14.00 uur, het einde van het feestje, was ons pap ook helemaal op. Maar ondanks dit heeft hij echt ENORM genoten!

A.s. maandag zullen wij als gezin dit feestje nog dunnetjes over doen, maar dit was en is een dag om nooit meer te mogen vergeten!