Feestje

Een grote update over papa plaatsen we later deze week. Onderstaande willen we graag alvast kwijt.

UPDATE 18/6/2014: via deze link is er ook weer een update beschikbaar voor de actie INCLUSIEF een fantastisch filmpje over wat Mike, Maurits en Tim doorstaan/doen om aandacht te vragen voor ALS.

Elke gelegenheid om te genieten van het samen zijn grijpen we met beide handen aan.  Dus ook het WK-voetbal ‘vieren’ we gezamenlijk. Een sportfanaat als papa altijd is geweest, kan dit toernooi natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.
Dus wordt ons thuisnest in Hilvarenbeek elke wedstrijd van het Nederlands elftal in dit toernooi omgetoverd in een voetbalbioscoop. Groot scherm aan de muur, beamer er op en kijken maar. Afgelopen vrijdag hebben we me zijn 10-en bij ons pap en mam genoten van het heerlijke pak slaag dat ‘we’ de Spanjaarden hebben gegeven. Gezellig samen, buren en vrienden (Rita nogmaals bedankt voor het glas!) er bij, voetbal kijken, babbeltje maken en that’s it.

Het geeft een heerlijk gevoel om te zien hoe papa kan genieten van dit soort eenvoudige momenten. Ze zeggen wel eens dat voetbal de belangrijkste onzin in het leven is; en dat klopt ook wel. Tegelijkertijd, als we papa op zo’n moment zien genieten dan beseffen we dat dit voetbal ook een van de belangrijke lessen in het leven operationaliseert: dít zijn namelijk de momenten die het leven kwaliteit en kleur geven. Eenvoudig en makkelijk maar oh-zo waardevol!! We kunnen niet wachten tot de volgende wedstrijd weer gespeeld wordt.