3 keer feest in een week

Wat een bijzonder en toch mooie week hebben wij achter de rug! 3 keer feesten in een week; dat kunnen we niet allemaal zeggen.

Ons pap heeft, zoals jullie in de vorige blog hebben kunnen lezen, op zaterdag 29 november zijn verjaardag gevierd in de Schuttershof in Esbeek. Dit is natuurlijk niet zijn geboortedatum, dat is 1 december. En op deze dag is ons pap 65 jaar mogen worden! Dit is een dag die we natuurlijk niet zomaar voorbij hebben laten gaan. Ons pap heeft op 1 december wederom in het zonnetje gestaan. Gesterkt door o.a. vrienden en familie die ‘even’ binnen kwamen om deze dag toch niet zomaar voorbij te laten gaan en bakje koffie te komen doen. Als afsluiter van deze mooie en bijzondere dag zijn we ’s avonds nog met het gezin bijeengekomen om dit te vieren. Nico heeft moe maar voldaan deze memorable dag afgesloten. Dank allemaal!

Dat was dus twee keer feest in een week; maar naast ons pap zijn verjaardag is (intussen was) Sinterklaas in het land. En Sinterklaas kan natuurlijk niet zomaar weer vertrekken naar Spanje zonder een bliksembezoek te brengen aan de familie Jansen. En daar geschiedde, op 5 december had Sinterklaas toch nog een gaatje gevonden in zijn zeer drukke agenda (met hulp van de ‘vergeet’-piet). Als de vergeet-piet  was vergeten om de vergeten cadeautjes af te geven waren ze wellicht de familie Jansen vergeten. (lees deze zin nog maar eens een keer!). Voor ‘hulp’-sinterklaas Nico(laas) was het een verrassend en zeer bijzonder moment dat dé Sinterklaas speciaal voor hem langs kwam. Wederom hebben we onwijs genoten van deze avond en ons pap enorm zien genieten van zijn kroost, met name van zijn kleine hulp-pietjes Quinn, Dex en Ivo!